Instrumentingeniør

Seksjon for Forskningsinfrastruktur leverer ulike infrastrukturtjenester til kunder internt, og sørger for at forskerne har det nødvendige av instrumenter og utstyr for oppdragene som skal utføres. Gruppen for sensorer, instrumenter og utstyr ivaretar NIVAs instrumentpark, bistår med kompetanse, og leverer instrumenteringsløsninger tilpasset forskernes oppdrag. Seksjonen leverer også instrumenteringsløsninger til miljøovervåkingsoppdrag eksternt, og leverer tjenester både for sjø- og ferskvann. Vi søker en medarbeider som kan styrke vårt team innen instrumentering/måleteknikk.

Arbeidsoppgaver

Som instrumentingeniør i NIVA vil du få et bredt spekter av oppgaver. Blant annet vil dette være en del av hverdagen:
 
  • Ulike instrumenteringsoppdrag inkludert design av måleprogram, valg av instrumenter til ulike oppdrag, utvikling/bygging av målesystemer så vel som instrumentutleie.
  • Kalibrering av instrumenter og vedlikehold av instrumentpark.
  • Databehandling, rapportering og brukeropplæring.


Feltarbeid i Norge må påberegnes.

Kvalifikasjoner

Ingeniørutdanning eller fagbrev innen relevante fag (f.eks. instrumentering, måleteknikk, elektronikk, marinteknikk, prosessteknikk).

Du har erfaring med praktisk måleteknikk, instrumentering, er løsningsorientert og trives med praktisk målearbeid i felt. Riktig kandidat har god kjennskap til bruk av relevante dataverktøy og har førerkort klasse B. Båterfaring er en fordel.

Videre vektlegges god skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk.

Søknadsfrist: 05.04.2017

>> Les full utlysning og søk stillingen her

Sist oppdatert 20.03.2017