Kontor- og innkjøpsmedarbeider

NIVA søker en allsidig medarbeider til å ivareta innkjøp og løpende oppgaver i vårt Servicetorg.

Arbeidsoppgaver:

  • Innkjøp:

Sørge for hensiktsmessige rutiner og operativ håndtering av innkjøp, varemottak og lagring av bl.a. kjemikalier iht. HMS- forskrifter og interne rutine, teknisk utstyr, rekvisita, inventar m.m. Sørge for at vi har gode avtaler, forhandle priser og betingelser, samt følge opp innkjøpsavtaler og leverandører.

  • Løpende driftsoppgaver knyttet til Servicetorget og kontorarealene:

Postbehandling, fakturamottak, samt øvrige resepsjons- og serviceoppgaver. Holde god orden på kjøkken, møterom og fellesarealene, utføre enklere småreparasjoner, vedlikehold m.m. Følge opp diverse serviceavtaler knyttet til drift av bygg og at tjenestene blir levert iht. avtalt kvalitet. Stillingen er organisatorisk tilknyttet HR-teamet og samarbeider med flere av NIVAs øvrige støttefunksjoner.

Kvalifikasjoner:

Variert bakgrunn innen for eksempel kontor og administrasjon, kundeservice, innkjøp og lager eller håndverksfag. Gode IT-kunnskaper (Office-pakken) og meget god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt engelsk muntlig er en forutsetning.

Vi søker en praktisk, allsidig person som har øye for detaljer og som liker å holde orden. Rett person er selvstendig, strukturert og trives i en servicerolle. Vi har hektiske arbeidsdager og vår nye medarbeider er initiativrik og liker å ta i et ekstra tak.  Vi ønsker oss en medarbeider som er en positiv ressurs i det kollegiale felleskapet og som samarbeider og kommuniserer godt med alle.

Søknadsfrist: 20.01.2017

>> Les full utlysning og søk stillingen

Sist oppdatert 28.12.2016