Administrerende direktør Akvaplan-niva AS

Akvaplan-niva har vært gjennom en periode med sterk vekst og har nå 130 dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen vår faglige kjernevirksomhet og industriens utviklingsbehov. Vi søker nå en ny administrerende direktør som skal bidra til å utvikle selskapet videre som leverandør av forskning og rådgiving som skaper konkurransefortrinn for våre kunder.

Vi ser etter en resultat-, forbedringsorientert og trygg leder med erfaring fra kunnskapsintensiv virksomhet. Vår nye administrerende direktør må legge til rette for en økonomisk utvikling som gir handlingsrom og videre vekstmuligheter.

Vi ønsker at vår nye administrerende direktør skal:

  • Bidra til at Akvaplan-niva leverer anvendt forskning og rådgivning av et format, kvalitet og relevans som treffer næringenes og samfunnets behov.
  • Bidra til at Akvaplan-niva har et ledende og nyskapende forskermiljø som får oppdrag i konkurranse med andre.
  • Bidra til at Akvaplan-niva er førende i Norge på de tjenestene de leverer, og at selskapet har kompetanse til å løse nye oppdrag.
  • Sikre Akvaplan-nivas posisjon og fremtid ved å sørge for at selskapet, som en del av NIVA-gruppen, har kompetanse til å møte utviklingen i samfunnet og de aktuelle næringene.

Du bør ha kjennskap til forskning og rådgivning, ha en strukturert og delegerende lederstil og gode evner til å bygge relasjoner og nettverk både i akademia og næringsliv.

Søknadsfrist er snarest.

Les full utlysning og søk stillingen her

Akvaplan niva2  SoMe
Sist oppdatert 11.09.2019