NIVA søker ny administrerende direktør

Vil du lede en respektert kunnskapsorganisasjon med sterkt fokus på anvendelse av forskning? Vi søker en ny administrerende direktør som kan lede videreutviklingen av et sterkt NIVA.

NIVA feltarbeid kollasje.jpg

 

Vi ønsker oss en fremoverlent leder med et strategisk perspektiv og med høye ambisjoner for NIVAs videre utvikling. Rette kandidat evner å skape gode relasjoner internt og eksternt. Gode kommunikasjonsegenskaper er en forutsetning, likeledes at du trives med å innta en synlig og tydelig rolle i et komplekst landskap. Med utpreget rollebevissthet evner du å utvikle samarbeid med andre aktører på en troverdig måte, nasjonalt og internasjonalt.

Som leder har du en samlende, trygg og lyttende ledelsesform, kombinert med tydelighet og høy gjennomføringsevne. Du evner å få medarbeidere med deg, og skaper en beslutningsdyktig, effektiv og utviklingsorientert organisasjon.

Vi søker en ambisiøs leder som ønsker å bidra til å løfte NIVA til neste nivå, sammen med den øvrige organisasjonen.

Ny administrerende direktør vil overta ledelsen av en velfungerende organisasjon, og skal lede videreutviklingen av et sterkt NIVA i tverrfaglig samarbeid med andre forskningsinstitutter.

Les hele stillingsannonsen her.

Sist oppdatert 27.04.2022