NIVAs Myanmar-prosjekt presentert under IFAT

Myanmar-prosjektet ble i slutten av mai presentert under IFAT, verdens ledende messe for vann, avløp, avfall og ressurs-forvaltning.

Sjefsredaktør Hella Runge i Water Solutions og NIVAs forskningsleder ved seksjon for Systemer og Teknologi Wolfgang Uhl presenterer journalen med bidraget som har NIVA-forsker Ingrid Nesheim som førsteforfatter.

Prosjektet har fått mye og velfortjent oppmerksomhet. Nylig ble det presentert som et bidrag i magasinet "Water Solutions". Det ble delt ut - kostnadsfritt - under IFAT-messen i en opplag på 5700 eksemplarer.

foto_rungeanduhlifat.jpg
Sjefsredaktør Hella Runge i Water Solutions og NIVAs forskningsleder ved seksjon for Systemer og Teknologi Wolfgang Uhl presenterer journalen med bidraget som har NIVAist Ingrid Nesheim som førsteforfatter.

>> Bidraget kan du lese som pdf her.

- Dette gir en fantastisk mulighet til å gjøre NIVAs brede spektrum av aktiviteter mer kjent internasjonalt, sier Wolfgang Uhl.

Uhl kan videre forteller at å presentere hele NIVAs organisasjon i neste utgave av Water Solutions er et tema for samtaler med bladets sjefsredaktør.

Magasinet vil distribueres under World Water Week i Stockholm i August.

>> Les mer om prosjektet

Sist oppdatert 07.06.2016