Til hovedinnhold
English
To kvinner som ler
Jobbe i NIVA

Karrieremuligheter

Utvid din horisont. Bli en del av et sterkt faglig felleskap hvor du kan utvikle deg både faglig og personlig.

I NIVA har vi troen på å investere i våre ansatte, og du vil få tillit og utfordrende oppgaver, noe vi vet er motiverende for våre medarbeidere. 

Du har mange muligheter gjennom tverrfaglig samarbeid og nettverksbygging. Prosjektarbeid er den viktigste arenaen der du kan bruke din kompetanse i nye settinger og samarbeide med nye kolleger i ulike nettverk. For deg med lederambisjoner, har NIVA en god tradisjon på å utvikle ledere internt. 

Portrett av en mann
Hans Fredrik Braaten, forskningsleder, nedbørfeltprosesser.

"Tør du å si ja til nye utfordringer, får du mange muligheter her. Jeg har fått prøve meg på alt fra bistandsprosjekter, forskning og overvåkning til ulike typer samarbeid med næringslivet."

I NIVA tror vi på tverrfaglig samarbeid for å løse komplekse miljøutfordringer. Vi har en stor faglig bredde og jobber for en mer helhetlig tilnærming på tvers av tradisjonelle faggrenser. Hos oss kan du bli inspirert og utvikle deg gjennom mangfoldet av perspektiver og fagdisipliner som jobber for samme mål. 

Som en del av vårt forskningsfellesskap vil du bli introdusert for et bredt spekter av samarbeidspartnere, både nasjonalt og internasjonalt. Dette åpner dørene for samarbeid og kunnskapsutveksling med forskere, organisasjoner og myndigheter over hele verden. 

Emmy Nøklebye, forsker, internasjonalt miljø og utvikling

"Noe av det jeg setter mest pris på i jobben er muligheten til å reise og jobbe internasjonalt, og å dele kunnskap og erfaringer på tvers av landegrenser."

NIVA har sterke fagmiljøer I både naturvitenskap og samfunnsvitenskap. Våre forskere har bakgrunn i for eksempel biologi, kjemi, oseanografi, miljøøkonomi, sosialantropologi og samfunnsgeografi. 

NIVA er et forskningsinstitutt i kontinuerlig utvikling og du får ikke bare muligheten til å forme din egen karriere, men også til å være med på å forme fremtidens forskning for å finne gode løsninger.