Søkeresultat

Du fikk 0 treff blant ansatte på ditt søk etter "null" se alle

Du fikk 27 treff på ditt søk etter "null"

Lansering av norsk brukerveiledning for RiverWiki

Kategori: Arrangementer
14.01.2021 Miljødirektoratet, NIVA og NINA inviterer 4. februar 2021 til 1 ½ times webinar om en ny, norsk brukerveiledning for innlegging av restaureringsprosjekter i databasen RiverWiki.

En hel uke med blå skog

Kategori: Arrangementer
28.10.2020 ​I uke 46 inviterer Norsk Nettverk for Blå skog til en digital konferanse utenom det vanlige.

Webinar: Folkeforskning og nettdugnad i vannforvaltningen

Kategori: Arrangementer
17.04.2020 I webinaret vil hovedforfatter og forsker Line Barkved oppsummere eksempler og erfaringer, og presentere sine konklusjoner og anbefalinger.

Akerselva som framtidas bade- og fiskeelv

Kategori: Arrangementer
18.11.2019 På dette siste arrangementet i AkerselvaAkademiet vil arrangørene se nærmere på den framtidige utviklingen av Akerselva som bade- og fiskeelv, to aktiviteter som er i delvis konflikt med hverandre.

Styrtregn i Oslo - hvordan holder vi føttene tørre?

Kategori: Arrangementer
18.10.2019 Været blir våtere og villere, og byen blir tettere. Hva betyr det for vannet i byen og for oss? Kan vi akseptere at kjelleren av og til oversvømmes og det hender at det er badeforbud på Sørenga om sommeren? Hvordan må en gate, en skolegård eller din hage se ut for å ta opp mest mulig vann? Hvor mye er samfunnet villig til å betale for overvannshåndtering og kan et overvannsgebyr hjelpe?

Fagseminar om eutrofiering og innsjørestaurering

Kategori: Arrangementer
02.10.2019 Vi inviterer til fagseminar om eutrofiering og innsjørestaurering sammen med Phoslock Environmental Technologies, professor Miquel Lurling (Universitetet i Waegningen, Nederland), professor Kasper Reitzel (Syddanske Universitetet, Danmark) og Dr. Said Yasseri (Limnological Solutions International, Tyskland).

Vannforskning & Vin - uformelle foredrag fra forskningsfronten

Kategori: Arrangementer
17.09.2019 Fra overvann til ballastvann; tilbring kvelden med NIVA - og et glass vin - og få en rekke smakebiter fra vannforskningsfronten.

Blågrønne løsninger, læring og lek

Kategori: Arrangementer
16.09.2019 Norsk institutt for vannforskning (NIVA) med samarbeidspartnere arrangerer blågrønn forskningsdag for hele familien i Sogn Hagelab og Sogn Hagekoloni søndag 22. september mellom kl 12 og 17. Lær mer om blågrønne og naturbaserte løsninger for overvannshåndtering og et godt bymiljø.

Morgendagens miljøovervåkning av kyst og hav - bruk av ny teknologi og folkeforskning

Kategori: Arrangementer
20.08.2019 Tilbring formiddagen på Café Det Lindvedske Hus og lær mer om dagens og fremtidens overvåkningsplattformer – samt hvordan du kan bidra til vitenskapen – akkompagnert av kortreist frokost.

Møt NIVA på Aqua Nor

Kategori: Arrangementer
19.08.2019 NIVA deltar sammen med Akvaplan-niva på AquaNor-konferansen i Trondheim 20-23. august. Nøl ikke med å ta kontakt med oss på stand A-135.