Søkeresultat

Du fikk 0 treff blant ansatte på ditt søk etter "null" se alle

Du fikk 5 treff på ditt søk etter "null"

NIVA søker nye medarbeidere!

Kategori: Ledige stillinge
16.06.2020 NIVA er Norges viktigste miljøforskningsinstitutt for vannfaglige spørsmål, og vi arbeider innenfor et bredt spekter av miljø, klima og ressursspørsmål. Nå har vi flere ledige stillinger.

Ny direktør Arctic Frontiers

Kategori: Ledige stillinge
30.01.2020 Arctic Frontiers får stadig en mer sentral rolle som plattform for diskusjon rundt arktiske forhold. NIVAs datterselskap Akvaplan-niva har til nå vært vertskap for Arctic Frontiers’ sekretariat på 4-6 personer. Et nytt selskap er under etablering og ansvaret for konferansen vil bli overført til det nyopprettede selskapet. Dette blir heleid av Akvaplan-niva. Vi søker derfor ny direktør som får ansvaret for strategisk og operativ drift av Arctic Frontiers og det øvrige arbeidet tilknyttet organisasjonens virke.

NIVA søker Forskningsdirektør og Forskningssjef

Kategori: Ledige stillinge
17.12.2019 NIVA er opptatt av at vår forskning og rådgivning holder høy kvalitet, er relevant, har et helhetsperspektiv og bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Vi legger vekt på at NIVA utvikles i samspill med dyktige medarbeidere i et godt og stimulerende arbeidsmiljø. For å ytterligere styrke vår forskningsfaglige ledelse og samfunnsrelevans, søker vi nå forskningsdirektør og forskningssjef.

Administrerende direktør Akvaplan-niva AS

Kategori: Ledige stillinge
11.09.2019 Akvaplan-niva har vært gjennom en periode med sterk vekst og har nå 130 dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen vår faglige kjernevirksomhet og industriens utviklingsbehov. Vi søker nå en ny administrerende direktør som skal bidra til å utvikle selskapet videre som leverandør av forskning og rådgiving som skaper konkurransefortrinn for våre kunder.

Å jobbe i NIVA

Kategori: Ledige stillinge
21.11.2017 NIVA tilbyr stillinger med utfordrende oppgaver og mulighet for personlig og faglig utvikling. Vi har gode pensjonsordninger og forsikringer, fleksibel arbeidstid, firmahytte og et godt og internasjonalt arbeidsmiljø.