Søkeresultat

Isabel Seifert-Dähnn
Stilling : Seniorforsker, ph.d.
Telefon : +47 982 15 414
Seksjon : Vann og samfunn

Du fikk 1 treff blant ansatte på ditt søk etter seifert-dähnn, se alle

Du fikk 5 treff på ditt søk etter <seifert-dähnn>

13,7 millioner til NIVA-ledet BYFORSK-prosjekt

Kategori: Nyhet
27.04.2017 Forskningsrådets nye initiativ BYFORSK deler ut 70 millioner til seks nye, tverrfaglige byprosjekter. I konkurranse med 63 andre søknader fikk det NIVA-ledede prosjektet «New Water Ways» 13,7 millioner kroner i bevilgning. Prosjektet har en varighet på 3,5 år.

13.7 million NOK to BYFORSK project lead by NIVA

Kategori: Nyhet
13.03.2018 The Norwegian Institute for Water Research (NIVA) with strong collaborators received a million NOK grant from the Norwegian Research Council´s BYFORSK program.

Møt NIVA under Forskningsdagene 2019

Kategori: Nyhet
16.09.2019 I år handler Forskningsdagene om miljø. På hvilken måte har miljøet forandret seg de siste årene? Hva gjør forskerne og hva kan vi gjøre? Hvordan kan vi gjøre noe med miljøklemma? Forskningsfestivalen starter onsdag 18. september, og til og med søndag 29. september kan du være med på gratisarrangementer over hele landet. NIVA arrangerer eget seminar 23. september og våre forskere deltar i en lang rekke andre arrangementer.

Vannforskning & Vin - uformelle foredrag fra forskningsfronten

Kategori: Arrangementer
17.09.2019 Fra overvann til ballastvann; tilbring kvelden med NIVA - og et glass vin - og få en rekke smakebiter fra vannforskningsfronten.

Styrtregn i Oslo - hvordan holder vi føttene tørre?

Kategori: Arrangementer
18.10.2019 Været blir våtere og villere, og byen blir tettere. Hva betyr det for vannet i byen og for oss? Kan vi akseptere at kjelleren av og til oversvømmes og det hender at det er badeforbud på Sørenga om sommeren? Hvordan må en gate, en skolegård eller din hage se ut for å ta opp mest mulig vann? Hvor mye er samfunnet villig til å betale for overvannshåndtering og kan et overvannsgebyr hjelpe?