NIVA på Forskningsdagene 2021

Hvordan står det til med Oslofjorden? Kan vi bevare klimaet om vi handler på naturens premisser? Hva skjer når snøkrabben invaderer norske farvann? Og trenger vi mer forskning eller flere tiltak i kampen mot plastforsøpling? Få svar på dette og mer til når en rekke NIVA-forskere formidler fra sine fagfelt under Forskningsdagene.

22.9 - 29.9: Forskerne kommer!

En formidlingsturné i Nord-Norge i regi av Framsenteret.

Deltaker fra NIVA: Helena Michelsen

 

23.9: CIENS Løsningspils

Ni forskere med ni løsninger på et klimaproblem. Arrangementet finner sted på Kulturhuset i Oslo. Påmelding kreves for fysisk oppmøte på seminaret - som også vil strømmes.

Deltaker fra NIVA. Hans Fredrik V. Braaten.

 

29.9: CIENS Frokostseminar: Klimakamp på naturens premisser

I dette frokostseminaret på Litteraturhuset i Oslo får du innblikk i løsninger for å bevare – og tiltak mot å miste – biologisk mangfold i et klima i endring. Frokost serveres fra kl. 08.15. Påmelding kreves for fysisk oppmøte på seminaret - som også vil strømmes.

Deltakere fra NIVA: Benjamin Kupilas, Nikolai Friberg m.fl. 

29.9: Status Oslofjorden: Utsikter fra forskningsfronten

Økt utslipp av næringsstoffer, varmere klima, en voksende befolkning og kamp om arealene øker presset på Oslofjorden. Medieoppslagene har vært mange og til tider dystre, men hva sier egentlig forskningen om fjordens tilstand? Tilbring kvelden på Kulturhuset og få det siste fra forskningsfronten. Påmelding kreves for fysisk oppmøte på seminaret - som også vil strømmes.

Deltakere fra NIVA: Christian Vogelsang, Helene Frigstad, Hilde C. Trannum, Trine Bekkby, Eli Rinde, Louise Valestrand, Anette Engesmo

Oslo Wikimedia.jpg

 

Sist oppdatert 22.09.2021